Φθινόπωρο, χειμώνα και άνοιξη η Ελλάδα ξεδιπλώνει μοναδικές φυσικές ομορφιές και προσφέρει δεκάδες διαφορετικούς προορισμούς διακοπών και δραστηριότητες, για να μην πλήξετε ούτε λεπτό. Στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με τους δεκάδες αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία, τις γκαλερί, τους παιδότοπους, τα πάρκα, τους παραλιακούς πεζόδρομους.

Στα χιονοδρομικά κέντρα στον Παρνασσό, στο Πήλιο, στην Ευρυτανία, στα Καλάβρυτα, αλλά και στις λίμνες Πλαστήρα και Κερκίνη για κανό, ιππασία, ποδήλατο. Στα χωριά του Πηλίου, όπου θα κάνετε τη διαδρομή με το διάσημο τρενάκι τον Μουντζούρη, και στα Καλάβρυτα, όπου θα μπείτε στο τρενάκι, τον Οδοντωτό, για να διασχίσετε το φαράγγι του Βουραϊκού.

Στο Λιβάδι της Αράχωβας, όπου θα κάνετε μαζί με τα παιδιά όλα τα σπορ του βουνού –από παγοδρομίες, μέχρι ιππασία. Στο Νυμφαίο, όπου θα δείτε τις αρκούδες στον «Αρκτούρο». Στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, όπου θα κάνετε βαρκάδα πλάι στα φλαμίνγκο. Στην Κόνιτσα, για να μάθουν ράφτινγκ στον Βοϊδομάτη και καγιάκ στον Αώο… Ζήστε μαζί με τα παιδιά σας την εμπειρία των διακοπών στην Ελλάδα. Νιώστε και εσείς σαν παιδιά και απολαύστε την ελευθερία, την ξεγνοιασιά, τον ήλιο, τη θάλασσα, την πολυτέλεια, αλλά και τη μοναδική της φύση.