Welcome to Villa Eleana Welcome to Villa Eleana  

Καλώς ήρθατε στη Villa Eleana

ΡΕΘΥΜΝΟ – ΑΓΚΟΥΣΕΛΙΑΝΑ


Η Villa Eleana βρίσκεται στις παρυφές του χωριού Αγκουσελιανά, χτισμένο σε 4000 τ.μ. ιδιωτικής γης στο πανέμορφο τοπίο με ωραία θέα τα βουνά. Αυτή η βίλα είναι ιδανική για όσους επιθυμούν να έχουν ωραίες και ξεκούραστες διακοπές στην εξοχή, μακριά από τα πλήθη και δίπλα στην όμορφη ζωή του χωριού.

Πολυτελής Villa στην Κρήτη

Κάντε ξέγνοιαστες διακοπές χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας την Κρητική ύπαιθρο. H γαλήνη και ηρεμία καθώς και το επιβλητικό τοπίο με θέα το βουνό θα κάνουν τη διαμονή σας στην Κρήτη αξέχαστη.
Η Villa Eleana προσφέρει όλες τις ανέσεις και παροχές που θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας. Οργανώστε τις εκδρομές σας στις πανέμορφες παραλίες, τα εντυπωσιακά τοπία στα βουνά, τις εύφορες πεδιάδες, τις απότομες χαράδρες και αφεθείτε στην πλούσια γαστρονομική κουλτούρα του νησιού.


Τα νέα μας

 • Φυση
  Φυση
  I like this place and could willingly waste my time in it. William Shakespeare...
  Περισσότερα
 • Ρεθυμνο
  Ρεθυμνο
  Περιοχή Ρεθύμνου : Ο μικρότερος νομός της Κρήτης, που βρίσκεται ανάμεσα στα  Λευκά Όρη  και το Ψηλορείτη (ονομάζεται επίσης «Ιδί»), είναι συνώνυμη με πανέμορφα βουνά, υπέροχες παραλίες,...
  Περισσότερα
 • Καιρικές και κλιματολογικές συνθήκες στην Κρήτη
  Καιρικές και κλιματολογικές συνθήκες στην Κρήτη
  Ο καιρός στην Κρήτη χαρακτηρίζεται από ήπιους, βροχερούς χειμώνες και ζεστά, ξηρά καλοκαίρια. Το κλίμα της Κρήτης είναι ένα εύκρατο μεσογειακό κλίμα Υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ...
  Περισσότερα